Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Підбито підсумки Конкурсу до 200 річчя Т.Г.Шевченка

Подведены итоги Конкурса к 200 летию Т.Г.Шевченко Подведены итоги Конкурса к 200 летию Т.Г.Шевченко31 жовтня 2014 в Центральній міській бібліотеці імені В.Г. Бєлінського відбулося підведення підсумків огляду-конкурсу бібліотечних заходів, присвячених 200-річчю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
Конкурс був організований за підтримки Департаменту культури Харківської міської ради з метою популяризації творчості класика української літератури та підвищення інтересу до читання та літератури в цілому, а також для заохочення талановитих бібліотечних фахівців в їх творчих починаннях.
Протягом року всі ЦБС міста проводили виставки, акції та різноманітні масові заходи на шевченківську тематику. На першому етапі, за умовами Конкурсу, кожна ЦБС визначала кращі заходи в своєму районі, а переможці були представлені у другому етапі і оцінені компетентним журі, до складу якого входили директора бібліотечних систем м. Харкова, регіональний представник програми «Бібліоміст» Щетінін Віктор Павлович.
  Всі роботи були представлені у вигляді презентацій, віртуальних виставок і відеороликів. Журі відзначило нестандартний підхід до організації заходів, активну співпрацю бібліотек з творчими колективами, поетами і художниками міста та оригінальність презентування своєї роботи. Приємно здивувало співробітників бібліотек те, з яким ентузіазмом та інтересом читачі брали участь у запропонованих акціях, флешмобах, літературних вечорах і творчих зустрічах.
Були виділені 3 номінації: «Краще наочне оформлення», «Краща віртуальна виставка», «Кращий захід в бібліотеці».
В номінації «Краще наочне оформлення» переміг колектив Центральної дитячої бібліотеки ЦБС Червонозаводського району
В номінації «Краща віртуальна виставка» переміг колектив бібліотеки-філії №43 для дітей ЦБС Київського району.
В номінації «Кращий захід в бібліотеці» перемогу поділили два колективи: Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського ЦБС Дзержинського району та Центральної бібліотеки ім. І. С. Тургенєва ЦБС Комінтернівського району.

Дивитися відео  Дивитися відео

Департамент культури Харківської міської ради, колектив ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського вітає переможців конкурсу і бажає творчого натхнення та успіхів у подальшій роботі!

Підбито підсумки Конкурсу до 200 річчя Т.Г.Шевченка Підбито підсумки Конкурсу до 200 річчя Т.Г.Шевченка Підбито підсумки Конкурсу до 200 річчя Т.Г.Шевченка Підбито підсумки Конкурсу до 200 річчя Т.Г.Шевченка

Підбито підсумки Конкурсу до 200 річчя Т.Г.Шевченка Підбито підсумки Конкурсу до 200 річчя Т.Г.Шевченка  День прав ребенка


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024