Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«З любов’ю в серці…»

Книги та журнали українським воякам від працівників Центральної міської бібліотеки ім.В.Г.Бєлінського. Тетяна Романова розповідає про роботу харківських волонтерів.

Сьогодні, як ніколи, народ України об'єднав свої зусилля і кошти для допомоги нужденним - сьогодні і прості люди і волонтери, відчуває потребу надати Благодійного допомогу не тільки біженцям, дітям і пенсіонерам, а й армії і пораненим, які знаходяться в зоні бойових дій. Найбільш сильно цю потребу відчувають наші жінки тому, що жіночі серця і душі завжди першими відгукуються на болі й біди, завжди прагнуть своїми ніжними руками вилікувати рани, полегшити біль, відвести біду ...
У цей складний час члени Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» ніяк не могли залишатися байдужими. Вони почали збирати теплі речі для українських вояків. До цієї роботи с радістю долучилися і члени дитячого сектору «Ладушки». Малеча передала воякам свої малюнки та привітальні листи, а керівник сектору «Ладушки», педагог Ольга Цехмістро зі своїми учнями підготувала святковий музичний виступ під назвою «З любов’ю в серці…», який з великим успіхом пройшов 13 грудня 2014р. у приміщенні Центральної міської бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського. 

Теплі речі українським воякам від членів Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада». Дитячі малюнки та листи. Члени дитячого сектору «Ладушки» зі своїм керівником Ольгою Цехмістро.

На цю зустріч були запрошені представники волонтерського руху Харкова, які розповіли членам Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» з якою радістю українські вояки отримують дитячі малюнки, листи та обереги, про їхній героїзм та невмирущу віру у перемогу…
 Харківська волонтерка Тетяна Романова розповіла присутнім, що придбані та зібрані членами Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» теплі речі, малюнки, листи та обереги зроблені членами дитячого сектору «Ладушки», книги та журнали подаровані працівниками Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського будуть передані українським воякам. 

Члени Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада». Волонтери приймають подарунки для українських вояків.

Члени Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» урочисто прийняли до лав клубу Тетяну Романову та побажали успіхів в її важливій справі.
Волонтери з вдячністю прийняли подарунки, листи, малюнки та відеозапис дитячого музичного виступу під назвою «З любов’ю в серці…», щоб передати українським воякам.
 

 

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024