Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Презентація трьохтомника казок харківського письменника Ігоря Скоробогатов в бібліотеці!

Ігор Семенович Скоробогатий Презентація тритомника казок харківського письменника Ігоря Скоробогатов в бібліотеці! Почесним гостем презентації книг став депутат міської ради, автор кількох книг з раритетними фотографіями Харкова Габріел Михайлов

З народження маленька людина оточений любов'ю, турботою і ласкою. Стаючи старше, він дізнається й інші сторони життя - неприємні і образливі. Але як не дивно, він до цього готовий. Тому що з дитинства дитині розповідають і читають казки.

Казки - наш перший підручник життя.  Дуже важливо, щоб наші діти мали можливість читати вітчизняні книги. Тому що вони вчать тих цінностей, які шанує наш народ. Жанр казки у всі часи був основним у літературі. Саме з казки починається пізнання літератури у дітей. Дуже важливо, щоб наші малюки читали казки. 

Презентація тритомника казок харківського письменника Ігоря Скоробогатов відбулася в бібліотеці сімейного читання №11 Дзержинського району. Презентация трехтомника сказок харьковского писателя Игоря Скоробогатого состоялась в библиотеке семейного чтения №11 Дзержинского района.В мероприятии приняли участие ученики школы № 29, известные харьковские писатели- Корж И.И. ,Глебова И. Н. ,Романовский В.Е.Звягина О.П.

У Харкова були і є казкарі. І сьогодні дуже цікаво і плідно працює в цьому жанрі Ігор Семенович Скоробогатий. З яким давно співпрацює бібліотека сімейного читання № 11. Співпраця нашої бібліотеки з Ігорем Семенович почалося з того, що він подарував бібліотеці свої книги.  У презентації тритомника "Збори казок", яка пройшла в бібліотеці 12 грудня 2014, взяли участь учні школи № 29, відомі харківські письменники - Корж Іван Іванович, Глібова Ірина Миколаївна, Романовський В'ячеслав Євгенович, Звягіна Ольга Петрівна.

Презентація тритомника казок харківського письменника Ігоря Скоробогатов відбулася в бібліотеці сімейного читання №11 Дзержинського району. Презентація тритомника казок харківського письменника Ігоря Скоробогатов відбулася в бібліотеці сімейного читання №11 Дзержинського району.

Почесним гостем презентації книг став депутат міської ради, автор кількох книг з раритетними фотографіями Харкова, Габріел Михайлов, який зазначив, що творчість земляків, особливо в казковому жанрі дитячої літератури, повинно знайти і вже знаходить своїх читачів серед харків'ян. Він також подарував бібліотеці свої книги «Харків. Минуле і сьогодення » і « Київ. Місто, яке пережило війну ».

Автор тритомника для дітей Ігор Скоробогатий зазначив, що натхнення для казок черпає з життя, і для нього важливо, щоб діти за допомогою його казок виховували в себе все найкраще.  


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024