Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Акція «Подаруй бібліотеці книгу!»

foto1

 18 грудня 2013 р. в ЦМБ ім В.Г. Бєлінського з ініціативи видавництва «Харківська давнина» та місцевого відділення Спілки письменників Росії була проведена акція - голова редакції видавництва «Харківська давнина» і член Спілки письменників Росії, а також член Національної Спілки журналістів України, Мачулін Леонід Іванович передав у дар для поповнення бібліотечного фонду більше 30 примірників книжок різних жанрів: історія, детективи, проза і поезія, мемуари та дослідження, публіцистика і філософія.

За словами ініціаторів акції, такі заходи корисні як для бібліотек, так і для читачів. Постійне поповнення літератури посилює бажання до пошуку твору і запису до бібліотеки. Організатори вважають, що такі акції повинні бути щорічними. І що сучасним видавництвам варто задуматися про розширення бібліотечних запасів за допомогою передачі літератури зі своїх складів на полиці бібліотек. 

Акція «Подаруй бібліотеці книгу!» - це внесок у культурний розвиток міста і приклад для наслідування, приклад відродження прекрасних вікових традицій благодійності харків'ян.

 
 
Шановні колеги, письменники та видавці!
 
У дні, коли за вікном сріблиться зима, а приємний морозець залишає на наших щоках красивий рум'янець, в душі зароджується передчуття дива. Можливо, воно викликане думками і турботами про майбутні святах, приємні дні, що наповнені спілкуванням з дорогими нам людьми. А ще приємна складова цих днів - обдумування подарунків і сюрпризів.
 
Перед новорічним святом не меньш довгоочікуване - День святого Миколая. Вам, звичайно ж, доводилося спостерігати, як з полиць магазинів зникають солодощі, фрукти, коробки, пакети - все, чим можна прикрасити стіл і подарувати. Але, погодьтеся, все перераховане буде з'їдено, іграшки та інші речі будуть витіснені новими покупками. Тоді що ж залишиться після свята?
 
Незабутній післясмак може подарувати тільки переживання від спілкування з духовними цінностями. Книги, хороші книги, таять у собі сюрпризи, як і майбутній рік. Образи, емоції, пережиті події при читанні книг роблять наше життя багатшим, а досвід і знання - безцінними. Ще Федір Михайлович Достоєвський зазначав: «Трапляється ж так, що живеш, а не знаєш, що під боком там у тебе книжка є, де все-то життя твоє як на пальцях розкладене».

Акція & laquo; Подаруй бібліотеці книгу

Шановні друзі - письменники, видавці, всі, хто цінує книгу і процес, з нею пов'язаний! У наших силах створити Традицію. І традицію не меньш важливу і приємну, ніж підкладати і знаходити подарунки під подушкою в День святого Миколая. Ми закликаємо всіх приєднатися до Акції «Подаруй бібліотеці книгу!». Завдяки вашим подарункам бібліотека сама може перетворитися на доброго чарівника, надаючи своїм читачам нові книги. Давайте подаруємо бібліотеці вдячного читача, а йому - виняткову можливість поринути в чарівний світ книги.
 
Станьте добрим чарівником - приносьте в грудні книги, що вийшли з-під вашого пера, видані у вашому видавництві, в найближчу бібліотеку міста. Використовуйте можливість прикрасити Дерево знання новими плодами! Адже справжнє призначення книги - бути прочитаної якомога більшою кількістю людей.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024