Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

“Магія старовинного романсу...”

15 січня 2015 року у Центральній міській бібліотеці ім.В.Г.Бєлінського відбувся творчий вечір відомої харківської співачки Альбіни Мірошніченко, яка презентувала свою нову музичну програму під назвою “Магія старовинного романсу...”.
Альбіна Василівна Мірошніченко обдарована співачка, добре знайома харківським шанувальникам старовинного романсу, класичної музики та поетичного слова. Вона багато виступає на творчих майданчиках нашого міста, приймає активну участь у музичних вечорах та концертних програмах.
Крім активної співочої діяльності Альбіна Василівна багато часу приділяє спілкуванню з молодим творчим поколінням. Вона багато років є членом Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада”, де веде активну діяльність...
З Центральною міською бібліотекою ім.В.Г.Бєлінського Альбіну Василівну пов'язує багаторічна, щира дружба, вона багато разів виступала перед відвідувачами літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” з цікавими музичними вечорами та композиціями.
 Альбіна Василівна виступила перед глядачами зі своєю новою програмою під назвою “Магія старовинного романсу...”, до якої увійшли старовинні та сучасні романси, оригінальні мелодекламації на вірші та музику відомих авторів.
Акомпанувала Альбіні Василівні обдарована піаністка Світлана Сидоренко, яка допомагає талановитій співачці відшукувати старовинні, майже вже зовсім забуті романси та складати цікаві музичні композиції.
І сьогодні, в затишній залі Центральної міської бібліотеки ім.В.Г.Бєлінського, знов звучали чудові романси у виконанні талановитої харківської співачки Альбіни Василівни Мірошніченко, даруючи усім присутнім світлу радість, віру, надію та любов...
 Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” дуже тепло приймали нову музичну програму Альбіни Василівни Мірошніченко під назвою “Магія старовинного романсу...”, багато разів викликали її на біс, дарували квіти…
 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024