Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Підведено підсумки конкурсу «Наш сімейний формуляр»

Сім'я Довгань - переможці Конкурсу «Наш сімейний формуляр»

У перебігу 2014 року в бібліотеці-філії сімейного читання проводився конкурс «Наш сімейний формуляр». Учасниками конкурсу стали самі читають сім'ї. Важливо розуміти, що сімейне читання - це не просто читання дітям. Традиції такого загального читання благотворно впливають на всю сім'ю. Тому що воно, передбачає спілкування сім'ї, виникнення і зміцнення невидимих чудесних духовних зв'язків між людьми, має неповторний бібліотерапевтичної ефект. Відвідуючи бібліотеку, читачі брали книги для всієї родини. Старші члени родини звертали увагу молодших на книги, які запам'яталися і полюбилися їм у дитинстві і в юні роки.
17 січня 2015 було підведення підсумків конкурсу «Наш сімейний формуляр».

Поліна Шидловська отримала в подарунок енциклопедію, як переможець Конкурсу «Наш сімейний формуляр»

Переможцями стали сім'я Шидловських і сім'я Довгань. З родини Шидловських, читачами бібліотеки є: бабуся, мама і донька. А в сім'ї Довгань: мама, тато і син.
Зробити читання органічною частиною способу життя та дорослих членів сім'ї, і дітей - мета багатьох заходів бібліотеки. Змістовний сімейне дозвілля в бібліотеці дуже привабливий. У дружній обстановці члени сімей розповідають про своїх рідних і близьких. Такі зустрічі зближують покоління, зміцнюють взаємини. Кожна сім'я підготувала презентацію «Книга для всієї родини». За підсумками конкурсу переможці були нагороджені дипломами, а наймолодші члени сім'ї отримали в подарунок цікаві, барвисті енциклопедії.

Сім'я Шидловських - переможці Конкурсу «Наш сімейний формуляр»

У 2015 році конкурс «Наш сімейний формуляр» буде продовжений.
Різноманітні бібліотечні заходи, святкові вечори допомагають об'єднати сім'ю, зміцнити зв'язок поколінь. Кожен знаходить необхідну йому інформацію, весело і з користю проводить своє дозвілля. Таке спілкування допомагає також у формуванні книжкового фонду, враховуючи читацькі інтереси різних поколінь і робить сімейне читання більш популярним і модним серед мешканців мікрорайону.



Награждаем, обещаем
Больше новых выдать книг.
Еще много интересного
Вы узнаете из них.
Награда ждет каждого,
Кто много читает и знает.
Кто с библиотекою дружен
 Вот такой читатель нужен!

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024