Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Я - жінка ...»

«Я – жінка…» «Я – жінка…»

16 травня в Центральній міській бібліотеці ім. В.Г. Бєлінського з великим успіхом було проведено подвійне свято: 3-х річчя Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» та презентація першого випуску жіночого літературного альманаху «Я - жінка ...»
 
У квітні 2010 року в Центральній міській бібліотеці  ім. В.Г. Бєлінського був створений жіночий клуб духовного спілкування «Лада», який об'єднав живих,  не черствих,  не висохлих жінок, які прагнуть наповнити світ світлом, тому в нашому клубі завжди панує надзвичайна атмосфера тепла та взаєморозуміння. Скільки ж у цих чудових жінок фантазії, ентузіазму, безкорисливого щирого прагнення поділитися своїми ідеями і талантами ...
 
Членами нашого клубу стали жінки різних вікових груп, національностей і професій, але всіх їх об'єднує активна життєва позиція, увага до людей і прагнення їм допомогти.
 
А з 2012 року жіночий клуб «Лада» став міжнародним - до його лав вступили поети, автори-виконавці та художники з Росії, Польщі, Ізраїлю та Німеччини.

«Я – жінка…» «Я – жінка…»

Відкрила свято директор Центральної міської бібліотеки ім. В.Г. Бєлінського Світлана Іванівна Передерій, яка привітала всіх присутніх та побажала членам жіночого клубу «Лада» багато нових ідей і цікавих справ.
 
Консул-радник Генерального консульства Російської Федерації в м.Харкові Віктор Геннадійович Мокін привітав усіх зі святом та наголосив на важливості творчої співпраці членів жіночого клубу «Лада» з жінками багатьох країн світу.
 
На святковому вечорі були присутні багато гостей: представник товариства польської культури Ванда Ковалевська, керівник програми «Родина» єврейського культурного центру «Бейт Дан» Ганна Панкова, голова Ради харківської громадської організації «Русь триєдина», редактор газети «Русь триєдина» Сергій Моїсеєв, представники бібліотек і музеїв нашого міста.

«Я – жінка…» «Я – жінка…»

Члени Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» отримали багато теплих привітань від подруг з Ізраїлю, Польщі, Німеччини та Росії (м.Санкт-Петербург, м.Сиктивкар, м.Таганрог, м.Самара, Ставрополь), а Людмила Павлова , член сімейного клубу «Сім'я» з м.Ставрополя, передала в подарунок членам жіночого клубу «Лада» роботу фотохудожника С.Ланкіна «Любити і вірити», на якій зображені ніжні ромашки, що стали емблемою наших клубів.
 
Музичний подарунок членам жіночого клубу «Лада» підніс відомий харківський піаніст, лауреат міжнародних конкурсів, доцент ХНУМ ім.І.Котляревского Юрій Попов.
 
Чудові вірші подарувала клубу поетеса, член жіночого клубу «Лада» з 2010 року Любов Філенко, а дитячий сектор «Ладушки» представили учасниці ансамблю гітаристів Центру дитячої та юнацької творчості №1 Харківської міської ради під керівництвом Ірини Долгих.

«Я – жінка…» «Я – жінка…»

 На святковому вечорі Україну представила харківська поетеса Надія Акімова; Польщу - талановита піаністка Ванда Ковалевська; Ізраїль - Людмила Франкіні і жіночий вокальний ансамбль ЄКЦ «Бейт Дан» під керівництвом Ірини Фрідман; Німеччину - чудова поезія Емілії Пісочиної; Росію - поет, член Спілки письменників Росії, член Спілки російських письменників Східного Криму, лауреат багатьох літературних конкурсів та фестивалів Лариса Французова разом з автором-виконавцем Оленою Голентовською.
 
До 3-х річного ювілею нашого клубу, завдяки спонсорській допомозі чудових жінок: директора дизайн-ательє «Шарм» Людмили Павлович і директора фірми «Комфорт» Клари Подольської, побачив світ перший випуск літературного альманаху «Я - жінка ...».
 

Ми щиро віримо в те, що ця співпраця буде продовжуватися і літературний альманах «Я - жінка ...» стане виходити регулярно, даруючи можливість заявити про себе багатьом талановитим жінкам ... 

«Я – жінка…» «Я – жінка…» «Я – жінка…» «Я – жінка…»

 

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024