Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Результати ювілейного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.»

Начальник відділу закладів культури Департаменту культури Харківської міської ради Євген Павлович Бурда вітає переможців Конкурсу Начальник відділу культури Дзержинського районну Департаменту культури Харківської міської ради Олена Євгенівна Вовк вітає переможців Конкурсу

Ось і завершився п'ятий, ювілейний, конкурс «Человек. Судьба. Епоха».
Конкурс був організований нашою бібліотекою у 2011 році до 200-річчя В. Г. Бєлінського і тоді в ньому взяло участь всього 8 харківських поетів, в наступні роки вже в десятки разів більше. Поступово кількість учасників і географія конкурсу розширювалися. Цього року свої роботи надіслали на конкурс автори з міст і сіл Харківської, Дніпропетровської, Київської, Запорізької областей України, Білорусі, Німеччини, Росії. Відрадно те, що конкурс відкрив нам багато нових імен, молоді автори взяли в ньому найактивнішу участь і представили різноманітні за жанром твори: ліричну, громадянську, філософську поезію, «малу» прозу - розповіді, казки, есе тощо.
Джелалі Афанасій - 1 місце «Молоді голоси. Поезія» Солдатов Роман - 2 місце «Молоді голоси. Поезія»

Вік наших учасників - від 14 до 92 років, адже любов до літератури не знає ніяких кордонів, ні географічних, ні національних, ні вікових.
Звичайно, організація та проведення такого масштабного конкурсу вимагає багато зусиль, але вони компенсуються тим, що ми бачимо, як активізується літературне життя Харкова. Конкурс допомагає творчо обдарованим людям проявити себе, адже для деяких авторів - це перший публічний крок. Організатори та учасники конкурсу в своїй діяльності керуються словами В. Г. Бєлінського: «Думки наші про борг, справедливість і правду»

Слівяк Марина - 3 місце «Молоді голоси. Поезія» Бугаєва Владислава - дипломант Конкурсу

Нагородження дипломантів та лауреатів конкурсу відбувалося 11 червня 2015 року в читальному залі ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського.
Всіх присутніх привітали начальник відділу закладів культури Департаменту культури Харківської міської ради Євген Павлович Бурда та начальник відділу культури Дзержинського районну Департаменту культури Харківської міської ради Олена Євгенівна Вовк. Директор бібліотеки - Світлана Іванівна Передерій - привітала учасників із завершенням конкурсу та вручила переможцям дипломи та пам'ятні медалі. Лауреати Конкурсу, які не змогли приїхати на вручення нагород, прислали відео звернення. 

Дементьєва Катерина - 2 місце «Молоді голоси. Проза» Бурма Ігор - 3 місце «Молоді голоси. Проза»

Прекрасним музичним доповненням вечора став виступ творчого об'єднання «Яскросвіт»: лауреати міжнародних та національних конкурсів Джізель Муньос-Абросімова і Яна Рибкіна виконали українські народні пісні та популярні твори зарубіжних композиторів.
Пройде зовсім небагато часу і ми оголосимо новий, шостий за рахунком, літературний конкурс. Молоді автори! Ми з нетерпінням будемо чекати ваших робіт!



Переможці літературного конкурсу «Человек. Судьба. Епоха» 2015 року.

Номінація «Молоді голоси. Поезія»
1 місце - Джелалі Афанасій (Харківська обл.)
2 місце - Солдатов Роман (Харківська обл.)
3 місце - Слівяк Марина (Харківська обл.)
Диплом - Бугаєва Владислава (Харків)

Номінація «Молоді голоси. Проза»
1 місце - Пантелей Катерина (Кривий Ріг)
2 місце - Дементьєва Катерина (Харків)
3 місце - Бурма Ігор (Харків) 

Номінація «Проза»
1 місце - Саранцева Наталья (Біла Церква)
2 місце - Купин Микола (Харків)
3 місце - Коротков Олександр (Санкт-Петербург)

Номінація «Поезія»
1 місце - Сагармат Анна (Донецька обл.-Київ)
2 місце - Білоус Олексій (Харьков.обл.)
3 місце - Позін Євген (Харків) 

Диплом «За кращий поетичний твір про Харків» вручений Лілії Собко

Бажаємо всім учасникам творчих успіхів та світу! 

Білоус Олексій - 2 місце «Поезія» Купин Микола - 2 місце «Проза» Лілія Собко - Диплом «Краще поетичний твір про Харків» Джізель Муньос-Абросимова, лауреат міжнародних конкурсів вокалістів, концертмейстер Іван Моісеєв Яна Рибкіна, лауреат міжнародних конкурсів вокалістів, концертмейстер Іван Моісеєв

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024