Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Клуб «Чарівна скринька» в гостях у бібліотеки.

Творчим досвідом з молоддю ділиться Миколаєва Ганна Члени харківського клубу клаптикового живопису «Чарівна скринька» Кафтанова Ольга та Ніколаєва Ганна представляють свої роботи

На численні прохання читачів бібліотеки - філії № 22 в читальному залі бібліотеки з 22 червня по 6 липня 2015 року відбулася друга виставка робіт майстринь харківського клубу клаптикового живопису «Чарівна скринька».

Свої нові роботи представили давні друзі бібліотеки Кафтанова Ольга, Миколаєва Ганна і Титкова Ганна.
Літній настрій відвідувачам виставки створили роботи «Жоржини» (Ніколаєва Ганна), «Лілії» (Кафтанова Ольга) і «Соняшники» (Титкова Ганна), виконані за картинами відомих харківських художників Олександра та Людмили Чемоданових.

«Мамині квіти» (Ніколаєва Ганна) «Дві долі» (Ніколаєва Ганна)

Любителі живопису з цікавістю побачили картину Пабло Пікассо «Жінка - осінь», виконану в техніці клаптикового живопису Тітковою Ганною. Великий інтерес викликали панно «Мамині квіти», «Дві долі» та «Вільний вітер» Ніколаєвої Ганни.
Майстерність і художній смак майстринь нікого не залишили байдужим.

«Дійсно, чарівно! Захоплені тим, як із здавалося б, непотрібних клаптиків можна робити твори мистецтва. Будинок робиться добрішим і теплішим, якщо в ньому такі речі і майстрині, що так бачать світ. Важко зберігати красу в руйнівному світі, ще важче її створювати », - так відгукнулися про виставку читачі Горенко Ірина Миколаївна і Тутакіна Ольга Павлівна.
 «Вільний вітер» (Ніколаєва Ганна) «Таємниці моря» (Тіткова Ганна)

Сподіваємося, що клуб «Чарівна скринька» і надалі буде радувати наших читачів своїми новими роботами.
 

«Жоржини» (робота Ніколаєвої Ганни по картині Олександра Чемоданова) «Жінка - осінь» (робота Тіткової  Ганни за мотивами П. Пікассо) «Лілії» (робота Кафтанової Ольги по картині Людмили Чемоданової) «Соняшники» (робота Тіткової  Ганни по картині Людмили Чемоданової)


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024