Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

“Моя Слобожанщина”

Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина”

У Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського 27 серпня 2015 року відбувся святковий літературний вечір, що був присвячений нашому місту та нашому квітучому краю під назвою “Моя Слобожанщина”. У святковому літературному вечорі “Моя Слобожанщина…” приймав участь відомий харківський поет Іван Корж.
Іван Іванович Корж народився на Харківщині у 1934 році, під час війни маленьким хлопчиком перебував в окупованому місті, відчуваючи усі страхіття війни. А потім — роки навчання, праця на заводі, перше кохання та перші поетичні рядки...
Іван Іванович почав писати вірші вже у зрілому віці, мабуть тому його поезія така глибока, прониклива та щира.
Талановитого харківського поета з Центральною міською бібліотекою ім. В. Г. Бєлінського пов'язує багаторічна щира та плідна дружба. Іван Іванович багато разів виступав і у літературно-музичній вітальні "Слобожанщина", де завжди був бажаним та жаданим гостем.
У святковому літературному вечорі "Моя Слобожанщина..." Іван Іванович читав вірші, які були написані у різні роки і були надруковані у різних поетичних збірках, але усі вони викликали у присутніх калейдоскоп позитивних почуттів, живу зацікавленість та справжню насолоду.
Відгук читачів бібліотеки та відвідувачів літературно-музичної вітальні "Слобожанщина" на виступ поета був дуже теплим та доброзичливим.
Під бурхливі оплески присутніх від колективу Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського і від усіх членів літературно-музичної вітальні "Слобожанщина" було зачитане урочисте привітання та подяка за 10-річну співпрацю та були висловлені щирі поздоровлення Івану Івановичу Коржу.
Вдячні слухачі вітали талановитого харківського поета, довго спілкувалися з ним, задавали запитання, цікавилися його новими наробками та книжками.
Святковий літературний вечір “Моя Слобожанщина…” було оформлено книжковою виставкою та відеоматеріалами, які підготував Іван Іванович Корж.
 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024